Košarka, Crvena Zvezda, Bajern iz Minhena KK Crvena Zvezda
Foto: KK Crvena Zvezda

Tužna vest iz Nemačke.

Najveća navijačica Bajerna iz Minhena Andrea preminula je nakon duge borbe sa rakom.

PROČITAJTE JOŠ

„Nažalost, Andrea nas je napustila. Saučešće porodici“, napisao je Bajern na Tviteru.

Zatim je objavio i link zvanične stranice navijača Bajerna, a administratori su objavili dirljivu poruku.

„Nažalost, naša draga Andrea je preminula u četvrtak uveče dok je njeno dete bilo uz nju nakon teške borbe sa rakom.

Andrea je bila najveći navijač KK Bajerna kog možete da zamislite. Ako je tim proputovao svet jedan i po put ona je bila tu. Bilo da se igralo u ‘Audi Domu’, u Sankt Peterburgu, Madridu, Milanu ili Večti.

Sa mladom reprezentacijom ili seniorima Nemačke: Uvek je podržavala tim na licu mesta. Ništa nije bilo predaleko ili preteško za Andreu, košarka je bila njen život.

Andre je takođe bila član Uprave godinama unazad i aktivno nas je podržavala svuda. Bilo to ukrašavanje koreografije, pripreme dvorane.

Godinama se brinula (naravno, kako bi moglo da bude drugačije) o našim Fejsbuk i Instagram stranama i sektoru za navijaču u ‘Audi Domu’ kao kontakt osoba za naše članove.

Nikada nije ostajala bez nade na mečevima kao ni u svom životu. Andrea je uvek videla dobro u ljudima, ostala je uvek pozitivna i optimistična i pored mnogo problema. Čak i sa terapijom, nikada nije odustala. Na kraju je, nažalost, ostala bez snage.

Draga Andrea, nikada te nećemo zaboraviti, uvek ćeš ostati u našim uspomenama i u našim srcima.

Hvala ti za sve godine koje si nas podržavala, KK Bajern, sve košarkaše i navijače. Imaćete priliku da kažete zbogom Andrei. Ako želite to da uradite, kontaktirajte njenu ćerku Florend Šue direktno putem Fejsbuka. Takođe, možete da pišete nama i mi ćemo joj proslediti. Sa najvećom tugom, naša uprava“, stajalo je na Instagram stranici navijača Bajerna.

BONUS VIDEO Darko Miličić za Nova.rs o Srbiji, Zvezdi, NBA, Maraji Keri, deci, jabukama…

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar