Ejndž razmišlja da napusti Boston Seltikse
Deni Ejndž, Foto: Printscreen Youtube

Deni Ejndž, predsednik košarkaških operacija Boston Seltiksa i čovek koji je zadužen za veći deo uspeha kluba u ovom veku, ozbiljno razmišlja da se povuče.

Seltiksi nisu napredovali u pogledu rezultata u prethodnih nekoliko sezona, iako su dovodili pojačanja visokog profila.

PROČITAJTE JOŠ:

Tu su dovedeni Kajri Irving, Gordon Hejvord, Al Horford i Kemba Voker između ostalih, ali nisu doneli željeni boljitak i plasman u finale NBA.

Ovog puta su Boston zaustavili Bruklin Netsi u pet utakmica, predvođeni Durentom, Irvingom i Hardenom, a jedinu utakmicu Boston je dobio zahvaljujući odličnom izdanju Džejsona Tejtuma.

Zato Ejndž, koji radi u Seltiksima prethodnih 18 godina, razmišlja da se povuče.

Tokom tog perioda, bio je proglašen najboljim košarkaškim operativcem kada je doveo Pola Pirsa, Kevina Garneta i Reja Alena u Boston i doneo titulu Seltiksima 2008.

Oni su bili relevantan faktor do 2010. kada su ih u finalu pobedili Los Anđeles Lejkersi, a poslednjih godina su dobro birali i doveli Tejtuma kao prvu violinu ekipe.

Proteklu sezonu su završili sa 36-36 i time nisu bili zadovoljni, ali su uspeli da dođu do plej-ofa.

U Seltiksima je kao pomoćnik generalnog menadžera Ejndžov sin Ostin, dok je u njihovoj ekipi i Majk Zaren kao potpredsednik košarkaških operacija, pa jedan od njih dvojice figurira kao naslednik Ejndža u Bostonu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar