Foto: Kevin C. Cox / Getty images / Profimedia

Ludnica od utakmice.

Lebron Džejms je od ulaska u NBA ligu izgradio status legende, postao je jedan od idola ljubitelja sporta širom sveta, ali nije zaboravio svoje korene.

PROČITAJTE JOŠ...

Rođen u gradu Akron u Ohaju, Džejms je put ka NBA gradio preko srednje škole Sejnt Vinsent – Sejnt Meri, nakon čega je zaigrao u najjačoj ligi sveta u dresu lokalnih Klivlend Kavalirsa.

Tokom perioda u srednjoj školi Džejms je igrao i američki fudbal, zbog čega je dobio poziv nekih od najjačih koledža u zemlji (poput Notr Dejma), a analitičari su mu predviđali karijeru i u NFL-u. Ipak, nakon povrede članka ta mogućnost je otpala, usledio je totalni fokus na košarku, i ostalo je istorija.

Ipak, ljubav prema američkom fudbalu je ostala, kao i prema timovima iz Ohaja, pa je bio među brojnim navijačima koji su ispratili meč između Ohajo Stejt Bakajsa i Džordžija Buldogsa u okviru Pič boul utakmice u plej-ofu američkog koledž fudbala.

Meč su dobili Buldogsi nakon velikog preokreta 42:41, ali je Ohajo imao šansu za trijumf u poslednjoj sekundi, ali je šut Noe Raglsa sa 50 jardi bio očajan.

Usledila je reakcija zvezde Los Anđeles Lejkersa iz „NSFW“ („not suitable for work“ – nije prikladno za posao) reda – „Šta se ovo je**no dogodilo“, zapitao se Džejms.

Trenutak zbog kog je Lebron izgubio živce pogledajte ispod:

BONUS VIDEO Pas Nikole Jokića kroz noge bez gledanja

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar