Foto: Printscreen/YouTube/ KK Mornar Bar

Pomoćni trener košarkaša Mornara Zoran Peruničić čestitao je pobedu Crvenoj zvezdi i istakao da su gosti iz Beograda bili preagresivni.

PROČITAJTE JOŠ

Crvena zvezda pobedila je Mornar u Baru sa 86:78 u derbi utakmici 16. kola ABA lige, u susretu u kome su isključeni glavni treneri timova, Mihajlo Pavićević i Dejan Radonjić.

Na konferenciji za štampu zbog toga su se pojavili pomoćnici, Zoran Peruničić i asistent u ekipi Crvene zvezde, Saša Kosović.

„Moramo da čestitamo Zvezdi, ali se ne možemo oteti utisku da je to bila jedna, najblaže da kažemo, rukometna utakmica. Mi se možda nismo adaptirali i ne možemo se adaptirati na takve uslove kad je u pitanju bila rukometna utakmica, naročito od strane igrača koji su opšte poznati, broja deset i Dobrića koji su jednostavno bili preagresivni i što se tolerisalo. Što se nas tiče, pravili smo greške, bilo je dosta otvorenih šuteva za Lojda, ispadali smo…Rano smo ostali bez rotacije zbog Pulena, a posle i zbog povrede Jeremića i sa kratkom rotacijom i preagresivnom igrom Zvezde, to je bilo to“, rekao je Peruničić.

Foto: Printscreen/YouTube/ KK Mornar Bar

Kosović je istakao da je Zvezda igrala timski i da je to glavni razlog što je dobila meč.

„Velika pobeda za nas, pripremali smo se i došli ovde sa idejom da pobedimo. Čestitam igračima, igrali su odlično, igrali su timski, pokazali smo da možemo da igramo sa jednom odličnom ekipom kao što je Mornar i ovde, na njihovom terenu. Kad igramo timski i ovako dobro možemo da dobijemo svaku ekipu u gostima u ABA ligi. Čestitam i igračima Mornara, igraju odličnu sezonu i odlično reprezentuju ABA ligu u Evropi. Želim im puno sreće“, rekao je Kosović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar