Aleksej Pokuševski Oklahoma Vašington
Foto: Tanjug/AP Photo/Sue Ogrocki

Košarkaši Denvera pobedili su Oklahomu sa 113:107 posle produžetka, i to bez podrške povređenog Nikole Jokića.

PROČITAJTE JOŠ

Lakša povreda zgloba mučila je Jokića uoči utakmice i odlučeno je da se ne rizikuje bez potrebe, pa je on ostao van parketa, a u sličnom problemu su bili Majkl Porter Džunior, zatim Moris, Gordon, Dozije i Džef.

To je iskoristio Hauard da postane lider tima u ovom meču, postigao je 31 poen, Barton je imao 16, a Aleksej Pokuševski je ovaj put iskoristio minutažu.

Naš košarkaš je ubacio 22 poena uz osam skokova i tri asistencije za 37 minuta na terenu, imao je 9/16 iz igre, od toga 4/9 za tri poena.

Lejkersi su nastavili sa posrtanjem i vezali su čak šesti poraz u predsezoni, i to protiv Kingsa koji su u nizu od devet trijumfa, računajući i letnju ligu.

Lebron je meč obeležio sa 30 poena uz po šest sokova i asistencija, Foks je bio predvodnik Kingsa sa 21 poenom, Dejvis je ubacio 20.

Atlanta se raspucala protiv Majamija, Jang je blistao sa 27 poena i 15 asistencija, Hanter ga je dobro ispratio sa 19 poena, Bogdan Bogdanović nije imao svoje veče.

Ubacio je osam poena uz šut 3/10, 2/6 za tri, a dodao je asistenciju i četiri skoka za 23 i po minuta na terenu.

U poslednjem meču programa za noć između četvrtka i petka, Bruklin je bio bolji od Minesote, 23 poena ubacio je Haris, 19 Durent.

NBA, rezultati

Atlanta – Majami 127:92

Bruklin – Minesota 107:101

Oklahoma – Denver 107:113

Sakramento – Lejkers 116:112

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar