Devetnaesta epizoda košarkaškog podcasta na Nova.rs, i večeras od 20 časova - Srbija u kvalifikacijama za Evrobasket, Nikola Jokić, Željko Obradović, povratak Evrolige i novi izazovi za večite.

Vaš omiljeni sportski podcast je na Nova.rs i u standardnom terminu biće i neke nove priče, ne one na koje ste već navikli, jer se Evroliga tek vraća ove nedelje.

To ne znači da večeras od 20 časova ne vrtimo novi „Pick and roll“, u našem studiju biće domaćin Miroslav Mića Berić zajedno sa Nebojšom Todorovićem, zamenikom urednika sportske redakcije Nova.rs.

Košarkaši Srbije su savladali Finsku sa 77:61, ne tako lako kao što bi rezultat mogao da stvori sliku, a zanimljivo je bilo i posle utakmice na startu kvalifikacija za Evrobasket 2025. Selektor Svetislav Pešić opširno je pričao o svemu – zdravlju igrača, KK Dubai, ali i tome da li vidi Nikolu Jokića u timu za Olimpijske igre u Parizu.

PROČITAJTE JOŠ

Pešić je rekao da je NBA šampion prošle godine vodio veliku borbu sa samim sobom oko odlaska na Mundobasket u Manilu, za koji na kraju nije bio ni fizički ni psihički spreman. Ako sada bude spreman za Pariz – super, ako ne bude – bolje da ne igra, i to je poenta.

„On je selektor, priča sa igračima i odlučuje, i mislim da je tu rešenje samo razgovor. Samo da se ta odluka zna na vreme, da se ne čeka, iako Jokić sa Denverom može da ode do same završnice NBA lige. Jedva čekam Olimpijske igre, nadam se da ćemo biti u najjačem sastavu i očekujem da će Nikola biti u timu“, a zašto tako misli Mića Berić pogledajte u videu na vrhu.

Kako Aleksa Avramović izgleda u dresu reprezentacije, šta je doneo Luka Mitrović kao kapiten „orlova“, a pričali smo i Vasi Miciću i Nikoli Joviću u NBA. Osvrnuli smo se i na ostale rezultate, neverovatna dva poraza Španije od Letonije i Belgije, odnosno na trijumf Bugarske nad Nemačkom pod komandom Kodija Miler-Mekintajera…

Zajedno sa Mićom Berićem analizirali smo i šta čeka večite u Evroligi posle tronedeljne pauze, Partizan u 27. kolu dočekuje Efes (četvrtak, 20.30), dok Crvena zvezda dan kasnije u istom terminu gostuje Bajernu u Minhenu.

Šta smo sve zanimljivo pričali, možete da čujete i vidite večeras od 20 časova u novoj epizodi podcasta „Pick and roll“ na Nova.rs. Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, castbox i deezer, ali i gledati na YouTube.

BONUS VIDEO Oživljavanje Teodosića, trojka i slavlje kakvi se ne viđaju od maestra

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar