Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Nesvakidašnja situacija

Filip Petrušev zaigrao je za Filadelfiju u Letnjoj ligi i na terenu je proveo 21 minut.

PROČITAJTE JOŠ:

Za to vreme upisao je devet poena, imao je i šest skokova, kao i dve asistencije, ali posebnu pažnju privklo je čak sedam njegovih faulova.

Da, dobro ste pročitali. Petrušev zbog toga nije isključen, jer je u Letnjoj ligi dozvoljeno da imate čak 10 ličnih grešaka i tek nakon toga morate da sednete na klupu.

Još uvek nije izvesno da li će Petrušev od sledeće godine nastupati u NBA ligi ili će još jednu godinu provesti u Evropi, verovatno u dresu Crvene zvezde.

„Prvog dana kada sam sreo Filipa i njegovu porodicu postavili smo ciljeve. A to je da mu garantujem NBA ugovor. Odlično smo počeli, nije bio toliko dobar na koledžu, ali je onda postao MVP Jadranske lige i bio draftovan. To nije bilo dovoljno da mu se obezbedi ugovor. Sledeći korak je bio Efes, evropski šampion. Sezona tamo mu nije bila dobra. Sada je u Zvezdi, gde igra vrlo dobro. Nisam bio za to da bude četvorka, ali izgleda da je Duško bio u pravu što ga je tu stavio. Pokazalo se da mu ta pozicija odgovara, što može da mu bude važno za potencijalnu NBA karijeru“, rekao je Miško Ražnatović ranije za grčke medije.

BONUS VIDEO Zvezdina akcija za pamćenje i lukavi Vildoza

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare