Foto: EPA-EFE/JASON SZENES

Kendrik Perkins, bivši NBA centar, prokomentarisao je postupke Kajrija Irvinga, košarkaša Bruklin Netsa i predstavnika igrača u razgovorima o nastavku sezone.

Nekadašnja NBA zvezda osvrnula se u okviru ESPN-ove emisije „Get ap“ na postupke Irvinga koji je prema pisanjima američkih medija nedavno pozvao igrače na bojkot nastavka sezone.

PROČITAJTE JOŠ

„Ukoliko uzmete Kajrijev mozak i ubacite ga u pticu, ona če leteti unazad jer je Irving trenutno potpuno zbunjen. Pokazao je nedostatak liderskih sposobnosti. Kajri, konstantno obavljaš video pozive dva meseca, potpredsednik si Asocijacije igrača, umešan si u u polemiku da li će se igrati ili ne, bio si na telefonu i glasao da se igra“, rekao je Perkins.

Podsetimo, prema navodima američkih medija, Irving je tokom konferencijskog poziva prethodne nedelje u razgovoru sa više od 80 igrača predložio bojkot.

“Ne podržavam odlazak u Orlando. Ne mislim da postoji sistemski rasizam, ali mi nešto smrdi. Spreman sam da dam sve od sebe za socijalnu reformu”, poručio je navodno tada plej Bruklina uz salve psovki.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar