Foto: Miroslav Todorovic/Starsport

Košarkaš Partizana Markus Pejdž rekao je da je utakmica protiv Venecije važna kao odrednica za nastavaka takmičenja u Evrokupu i regionalnoj ligi.

Crno-beli spuštaju zavesu na takmičarsku 2020. godinu.

PROČITAJTE JOŠ

„Dobra je prilika pred nama da izađemo na teren snažno i da pokažemo sve ono što smo tokom ove pauze radili na treningu. Iako smo obezbedili plasman u Top 16, ova utakmica je važna za nas kao odrednica za nastavak takmičenja u Evrokupu i ABA ligi“, izjavio je Pejdž, prenosi klupski sajt.

Košarkaši Partizana, koji su ranije obezbedili plasman u Top 16 fazu, gostuju Veneciji u odloženom meču Evrokupa i tom utakmicom stavljaju tačku na 2020. godinu.

Utakmica se igra u utorak od 20.30.

„Ovaj period smo iskoristili za dobar trening koji su momci dobro odradili. Imamo neke male povrede. Leđa i neke upale. Iako ovaj meč ništa ne odlučuje, potrebna nam je jedna jaka utakmica i ovo će nam dobro doći. Venecija je tim koji diže svoju formu, ima iskusnog trenera, kao i igrače koji su više godina u klubu. Menjaju odbrane i često igraju po 20-25 minuta zonu. Iskoristićemo ovaj meč za naše uigravanje“, istakao je Saša Filipovski, trener Partizana.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar