Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Košarkaši Partizana prolaze kroz turbulentan period kada je u pitanju igrački kadar, otišao je i Stefan Janković.

Crno-beli ovog u utorak igraju protiv Venecije poslednji meč grupne faze Evrokupa, ali je u ABA ligi trenutno nestabilna situacija.

„Mi smo ovo vreme iskoristili za dobar trening, momci su to dobro odradili. Imamo neke male povrede, neka leđa, upale… ali, uglavnom iako ovaj meč ništa ne odlučuje, nama treba meč za jedan dobar trening, da odigramo maksimalno“, rekao je Filipovski, koji je oprezan pred novi meč.

„Venecija se diže posle duge pauze i karantina koji smo imali, pa će nam taj meč dobro doći. Venecija zna da igra po 20, 25 minuta zonu, menjaju odbrane, imaju iskusnog trenera više godina, igrače takođe. Iskoristićemo taj trening za naše uigravanje i jedan dobar, jak trening“.

Nemanje Gordića i Stefana Jankovića nema više u ekipi, pa će biti promena.

„Normalno, kada dolazi do takvih situacija ekipi je potrebna sveža krv. Radimo svaki dan, posle ta dva treninga, visimo na telefonima, gledamo… Na tržištu nema mnogo super opcija, ali trenutno imamo neka imena sa kojima se dogovaramo i ja se nadam da ćemo uspeti dobiti dobro rešenje. Sve je sada vruće, ne mogu da govorim o imenima“, rekao je Filipovski.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar