Foto: EPA/JIM BRYANT

Predrag Stojaković ostavljao je jak utisak na saigrače i bio važan deo svakog tima za koji igrao.

Neke od najboljih sezona imao je u Sakramento Kingsima kada je bio i jedan od najboljih šutera NBA lige, ipak, saigrači ga ne pamete samo po vrhnuskim procentima.

PROČITAJTE JOŠ

Kris Veber je gostovao u podkastu „Naklheds“ kod Darijusa Majlsa i Kventina Ričardsa, bivših NBA košarkaša, i tom prilikom se prisetio godina provedenih sa srpskim košarkašem u svlačionici.

Objasnio je po čemu se on razlikovao od svih ostalih igrača.

„Peđa… Zvao sam ga „roler“… Ovo sam mu davno rekao, javno ću ga pohvaliti za ovo: ‘On je uneo ova sr**a od uskih farmerki u ligu. Uvek sređen, izgleda kao predsednik Francuske, pije kapućino pred utakmicu i baš je čovek od stila. On je kao Džejms Bond. Peđa je radio kao lud, mnogo je trenirao i trener je od njega to zahtevao. Bibi i Peđa su imali poseban šuterski režim i to je nešto neverovatno. Kari je jedan od najboljih šutera, može da završi akciju na nekoliko načina da ti se zavrti u glavi, e takav je bio i Peđa. Zbog takvih igrača smo mi unutrašnji postajali bolji, on ti raširi teren i možeš da radiš šta hoćeš, to su njegove zasluge bile“, rekao je Veber.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar