Foto: KSS

Njegova svetost patrijarh srpski gospodin Porfirije posetio je u ponedeljak trening košarkaške reprezentacije Srbije i poželeo našem timu mnogo sreće i uspeha u predstojećim izazovima.

Nakon toga je poslao lepu poruku našim košarkašima pred duel u prijateljskom meču sa Slovenijom.

PROČITAJTE JOŠ

„Juče sam prisustvovao treningu naših košarkaških reprezentativaca u dvorani ‘Arena’, koji se pripremaju za predstojeće Evropsko prvenstvo i kvalifikacije za Svetsko prvenstvo u košarci. Naša reprezentacija će u sredu igrati prijateljski meč sa reprezentacijom Slovenije u Ljubljani gde takođe imam dosta poznanika i prijatelja. Nažalost, i pored dobre želje, zbog obaveza nisam u mogućnosti da se odazovem ljubaznom pozivu Košarkaškog saveza Srbije i Košarkog saveza Slovenije da prisustvujem utakmici. Želim i jednoj i drugoj reprezentaciji mnogo uspeha na predstojećem takmičenju“, poručio je patrijarh Porfirije.

Podsećamo, reprezentacija Srbija će pre kvalifikacija za Mundobasket i mečeva sa Grčkom i Turskom igrati prijateljski meč sa Slovenijom, kao i turnir u Nemačkoj.

Na Evrobasketu (1. – 18. septembar) će naša reprezentacija igrati u grupi D sa Češkom, Finskom, Izraelom, Holandijom i Poljskom.

BONUS VIDEO Pešić o Teodosiću Odluka je moja, nije laka

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare