Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Košarkaši Partizana od 20.30 dočekuju italijansku Veneciju u Hali sportova "Ranko Žeravica" u drugom kolu Evrokupa.

Crno-beli će pokušati da ostvare prvi trijumf u sezoni.

PROČITAJTE JOŠ

Trener Vlado Šćepanović istakao je da ekipa mora mnogo bolje nego protiv Huventuda i Borca, kada su na startu sezone prvo poraženi u Badaloni, a potom od Čačana u Beogradu.

„Prve utakmice u Evrokupu i ABA ligi su nam pokazale gde se trenutno nalazimo i koji pravac moramo da zauzmemo u budućnosti. Venecija je dobra ekipa, puna iskusnih i kvalitentnih igrača koji već neko vreme igraju zajedno. U prvom kolu su pobedili Uniks i tako potvrdili da će biti ozbiljan pretedent na visok plasman u Evrokupu. Sa druge strane, mi moramo da odigramo mnogo bolje nego u Badaloni i protiv Borca da bismo zabeležili pobedu“, rekao je Šćepanović.

Plejmejker Nemanja Gordić je takođe svestan izazova koji je pred crno-belima.

„Znamo šta nas čeka. Venecija igra agresivno u oba pravca i mi ćemo morati da pokažemo mnogo više nego u prve dve utakmice ukoliko želimo da pobedimo. Iako je početak sezone, ova utakmica nam može u velikoj meri odrediti poziciju u grupi, tako da moramo pronaći način da budemo sutra pravi“, poručio je Gordić.

U okviru grupe A u utorak je na programu i duel između Uniksa i Bahčešehira (18.00), dok se Burg i Huventud sastaju u sredu od 20.45.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar