Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Zadovoljan je bio trener crno-belih.

Košarkaši Partizana razbili su podgoričku Budućnost u utakmici koja je trebalo da predstavlja derbi meč 9. kola ABA lige rezultatom 106:77.

PROČITAJTE JOŠ

Trener Partizana Željko Obradović je pohvalio svoje igrače nakon meča.

“Momci su pokazali reakciju, pokazali su željenu agresivnost, mnogo energije su uložili i to im se vratimo ubedljivom pobedom protiv veoma dobre ekipe Budućnosti. Zadovoljan sam prikazanim, nastavljamo sa radom, idemo dalje”, rekao je Obradović.

Prokomentarisao je i partije mladih igrača Tristana Vukčevića i Uroša Trifunovića.

Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

“Kao prvo, nije tačno da oni nisu igrali u prethodnim utakmica, nego nisu trenirali na pravi način. Kada su promenili pristup treninzima, kada su počeli da rade onako kako treba, to se odmah vidi i na parketu. Vukčević i Trifunović su odigrali dobro, ali ja verujem da mogu i bolje, pod uslovom da nastave da rade kao do sada”, rekao je Obradović i dodao:

“Odradili smo detaljnu video analizu meča protiv Valensije, a kada su momci uvideli koliko su grešaka napravili i kako su igrali u odbrani i njima je bilo jasno da je pravo čudo da su bili u prilici da pobede. Pokazali su reakciju protiv Budućnosti, a popravlja se i zdrastveni bilten. Smailagić bi trebalo da počne da radi sa ekipom, a uskoro bi zeleno svetlo da može da radi sa loptom, mogao da dobije i Avramović. To naravno ne znači da će odmah na parket, treba vremena. Aleksa je poslednju utakmicu odigrao u junu, a sada je decembar”, zaključio je Obradović.

BONUS VIDEO Željko Obradović nakon neverovatne pobede nad Virtusom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar