Željko Obradović, Foto: Printscreen Youtube / BC Partizan
Željko Obradović, Foto: Printscreen Youtube / BC Partizan

Partizan je pred predstojeću sezonu napravio pravi remont tima, od trenera do igrača, a trenutno se zna da je kompletiran stručni štab.

Uz najtrofejnijeg srpskog i evropskog trenera Željka Obradovića u ekipi za sledeću sezonu našli su se asistenti Vladimir Andrić, Aleksandar Matović, Đozep Maria Izkierdo Ibanjez (sa kojim je Žoc sarađivao tokom osam godina u Fenerbahčeu) i Bogdan Karaičić, kondicioni trener Predrag Bata Zimonjić, njegov asistent Luka Nastov, tim menadžer Dule Karavesović, doktor Momčilo Jakovljević, fizioterapeuti Marko Jovanović, Stefan Dunjić i Stefan Lungulović, kao i ekonom Nikola Tomašević.

PROČITAJTE JOŠ:

Iako se činilo da je tim kompletiran, Obradović je u ponedeljak izjavio da im fali još par igrača da bi kompletirali tim za narednu sezonu. Sastav igrača za sledeću sezonu je sledeći: Kevin Panter, Aleksa Avramović, Zek Lidej, Rodions Kuruks, Dalas Mur i Alen Smailagić, kao pojačanja i Markus Pejdž, Uroš Trifunović, Đorđije Jovanović, Luka Tarlać, Nemanja Dangubić, Rade Zagorac, Nikola Radovanović, Vilijam Mozli, Aleksa Stepanović i Dušan Miletić, kao igrači koji su od prošle sezone u timu.

Partizan u svom timu ima nekoliko mladih igrača, od kojih se očekuje da ove sezone pokažu kvalitet na terenu, jer će prostor za to nesumnjivo dobiti. Tu se prvenstveno misli na Alena Smailagića, Luku Tarlaća i Uroša Trifunovića.

Start priprema crno-belog tima je 16. avgusta, kada će svi zajedno otputovati na Zlatibor, na kom će provesti 12 dana, nakon kojih kreću pripremne utakmice.

Beogradski tim očekuje i meč sa Efesom u Beogradskoj areni, kada će se kapiten Novica Veličković oprostiti od crno-belog dresa, ali i košarkaške karijere. Tačan termin meča još uvek nije poznat.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar