Foto: ABA league/Nikola Vruna

Bajić najavio spektakl protiv Partizana

Košarkaši Partizana i Igokee odmeriće snage u hali „Aleksandar Nikolič“ u subotu od 19 sati u okviru 23. kola ABA lige, a svoja očekivanja pred meč izneo je i trener gostiju Dragan Bajić.

Igokea je na poslednjih pet susreta slavila četiri puta i sada se nalazi u borbi za plej-of regionalne lige.

PROČITAJTE JOŠ:

„Imamo neki svoj cilj i na dobrom smo putu da ga ostvarimo. U zadnjih pet utakmica ostvarili smo četiri pobede koje su nas u dobroj meri približile poziciji koja vodi u plej-of i to bi bio veliki rezultat za nas. Nećemo stati, pokušaćemo da do kraja lige ostvarimo što bolji rezultat. Partizan je tim koji je u odličnoj formi i pobedili su nekoliko izuzetno jakih protivnika u poslednjim utakmicama. Ono na šta mi moramo obratiti pažnju na ovoj utakmici je ta agresivna odbrana po čitavom terenu, gde mi moramo biti maksimalno koncetrisani, da ne dozvolimo veliki broj izgubljenih lopti i da ostvaruju lake poene iz kontranapada“, rekao je Bajić za klupski sajt.

Bajić je istakao da njegov tim morati obratiti pažnju i na ofanzivni skoko crno-belih.

„Moramo dobro obratiti pažnju na to, i da neke stvari gdu su jako moćni svedemo na minimum, ako želimo da ostvarimo nešto pozitivno. Imaju dosta širine i dosta su opasni, imaju dosta kvalitetnih igrača na svim pozicijama. Da možemo da odbranimo sve, sigurno da ne možemo. Fokusiraćemo se na glavne okosnice njihovih napada i njihovih sistema, a mi ćemo pokušati da odgovorimo u najboljoj meri. Raduje me odlazak u Beograd i susret sa prijateljima. Dvorana ‘Aleksandar Nikolić’ je sigurno lepa za igranje, za moje igrače i atmosfera koja je predivna za košarku, znajući kako smo prolazili protekle dve godine, svi klubovi bez publike. To se vratilo i sigurno jedan lep ugođaj za svakog igrača i svakog sportistu“.

Košarkaš Marko Jošilo rekao je da su crno-beli favoriti u subotnjem meču.

„Sigurno je to ekipa koja je u usponu forme, koja je u nekoliko prethodnih utakmica zabežila pobede, koja je i domaćin, a samim tim i favorit. Naš cilj je da nastavimo u onom ritmu u kojem smo trenutno, da pružimo dobru košarkašku partiju, da odigramo sa dobrom energiju i da u tome tražimo neku šansu da probamo da pariramo sigurno favorizovanom Partizanu“, zaključio je Jošilo.

BONUS VIDEO Kakav je Željko Obradović u kancelariji i zašto mu nema ravnog u odnosu s igračima

Pratite nas i na društvenim mrežama:

FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar