Željko Obradović Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Prvi meč u Laktašima završen je na "krv i nož", pošto su crno-beli uspeli nekako da iščupaju trijumf 70:68.

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović kaže da protiv Igokee njegovu ekipu čeka veoma težak protivnik koga sada bolje poznaje.

PROČITAJTE JOŠ:

Partizan i Igokea se sastaju u sklopu zaostalog meča desetog kola ABA lige, u subotu od 19 sati u beogradskoj dvorani „Aleksandar Nikolić“.

„Stanje je normalno, svi su zdravi i dobro su. Ono što bih voleo je da dočekamo ekipu Igokee na način kako su oni dočekali nas. Da im uzvratimo gostoprimstvo pošto to u svakom smislu zaslužuju. Što se same utakmice tiče, sećamo se da je bila izuzetno teška, kada je Igokea bila na pragu pobede i da su pobedili, to bi bilo zasluženo“, rekao je Obradović za klupski sajt.

Objasnio je i konkretnije gde su aduti bosansko-hercegovačkog tima. Naveo je i da će ovog puta navijači Partizana biti dodatna energija u nogama i rukama njegovih igrača.

„To iskustvo koje imamo da igramo protiv izvanredne ekipe koja je spremna da menja odbrane, koja je spremna da igra na različite načine u napadu i da koristi razne opcije. Tako da, mislim da smo probali da se pripremimo i da shvatimo da igramo protiv izuzetno dobrog protivnika. Još jednom nadam, u jednoj dobroj atmosferi, nadam se da će svi koji vole košarku da dođu i da odlgedaju jednu dobru košarkašku utakmicu“, istakao je Žoc.

BONUS VIDEO: Partizan Belgrade -Metropolitans, najbolji momenti meča

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar