Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Pred košarkašima Partizana nalazi se veoma bitan period u Evroligi, već u četvrtak će od 20.30 igrati protiv Efesa, a trenutno su na poziciji koja ne vodi ni u plej-in.

Crno-beli su na 11. poziciji u Evroligi, stoga je Željko Obradović želeo da što pre okupi tim i spremi se za najbitnije utakmice do sada u sezoni.

Neki od igrača, poput Kevina Pantera i Tristana Vukčevića krenuli su individualno da treniraju i pre timskog okupljanja, a sada je Obradović iz reprezentacija povukao još četvoricu igrača.

PROČITAJTE JOŠ:

Prvi koji se vratio je Zek Ledej, koji je igrao za Azerbejdžan u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. Bio je Ledej najbolji u svom timu sa 22 poena protiv Švajcarske, ali pobeda nije upisana, a već je bilo najavljeno da neće igrati protiv tzv. Kosova u drugom kolu.

Treninzima u Partizanu su se od 25. februara vratili Mateuš Ponitka, Bruno Kaboklo i Džejlin Smit.

Tim povodom oglasio se i selektor Poljske Igor Miličić.

„Klub mu nije dopustio da ostane sa nama. Mi, kao i igrač, nemamo mnogo toga da kažemo. Mateuš Ponitka je morao da se vrati u Partizan zato što mu trener Željko Obradović nije dozvolio da ostane sa nama“, rekao je Miličić za poljske medije.

Ponitka je protiv Litvanije postigao 13 poena, Poljska je izgubila, a iskusni bek neće bti sa timom da pomogne protiv Severne Makedonije, koja je svakako autsajder u tom meču.

Hrvatska igra protiv Kipra kod kuće, a Brazil protiv Paragvaja u gostima, pa je očigledno procenjeno da Smit i Kaboklo ne moraju da budu sa reprezentacijom za te mečeve.

To znači da će van tima makar do utorka biti samo trojica košarkaša koji nastupaju za reprezentaciju Srbije, a to su Aleksa Avramović, Balša Koprivica i Ognjen Jaramaz.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar