Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Sitno se odbrojava u redovima Partizana

Evroliga se vraća u crno-beli dom 18. oktobra od 20 časova i 45 minuta kada će Partizan u „Štark areni“ dočekati milanski Armani.

PROČITAJTE JOŠ:

Ulazi u najveću dvoranu na Balkanu biće otvoreni već u 18:45 a klub apeluje na navijače da zbog kontrole na ulazima i velike gužve dođu ranije u halu.

Dan nakon pobede u ABA ligi protiv SC Derbija, crno-beli se pripremaju za duel sa italijanskim timom.

„Zadovoljni i srećni da konačno igramo u Evroligi pred našim navijačima. Nadamo se da će doći u velikom broju da podrže ekipu i da će ekipa reagovati na najbolji način, a to je da proba da pruži svoj maksimum protiv tima koji je projektovan i ima ambiciju da ide na Fajnal for. Imaju izvanredan roster, izvanrednog trenera, mnogo kvalitetnih igrača i to ne samo pojedinačno već i kao ekipa deluju zaista izvanredno. Veliki je izazov ispred nas i moraćemo da mnogo toga uložimo a pre svega veruemo u sebe da odigramo najbolju moguću utakmicu“, poručio je Željko Obradović.

Bivši igrač Armanija a sada već drugu sezonu krilni centar crno-belih, Zek Ledej je pred duel u trećem kolu Evrolige rekao:

„Idemo na teren da se borimo, slušamo trenera i učinimo sve što je potrebno da dođemo do pobede. Ne gledam u predviđanja, samo ćemo izaći i boriti se. Imali smo do sada teške mečeve ali smo dočekali novi dan za bitku. Tu smo da učimo i radimo da bismo bili spremni za borbu i pobedu“, istakao je Ledej.

BONUS VIDEO Dante Egzum raspalio navijače Partizana

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar