hoto by Srdjan Stevanovic/Starsport

Šta se ovde desilo?

Košarkaški savez Srbije objavio je na svom sajtu da je Miroslav Raduljica u Crvenu zvezdu ovog leta stigao iz Ukrajine, što ne bi trebalo da bude tačna informacija.

PROČITAJTE JOŠ:

Raduljica je na Mali Kalemegdan stigao kao slobodan igrač, a poslednji klub u kojem je nastupao, bar prema dostupnim podacima mu je bio Gojang Orions iz Južne Koreje.

Iskusni centar je tokom karijere igrao samo jednom u klubu iz Ukrajine, ali je to bilo u sezoni 2012/13. kada je nastupao za Azovmaš.

U dokumentu KSS-a koji se bavi pojačanjima klubova u ABA ligi se pored Raduljice, spominju i trojica košarkaša iz Borca, kao i Dragan Milosavljević koji se vratio u Megu. Međutim, spisak se završava imenom Luke Vildoze, ali je pod posebnim naslovom „sporno“.

Razlog tome je spor sa Baskonijom koja je nedavno prijavila bivšeg igrača i Zvezdu Evroligi, pozivajući se na detalje ugovore i tražeći obeštećenje.

Međutim, treba znati da je dokument objavljen 14. oktobra, a da je Zvezda u međuvremenu i zvanično predstavila Vildozu koji je čak dao i izjavu.

Kako izgleda dokument KSS-a pogledajte na ovom linku. Dokument je podložan promeni.

BONUS VIDEO Pešić o Teodosiću

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare