Andreja Trinkijeri i Kori Volden FOTO: STARSPORT

Bek Partizana Kori Volden je rekao da ekipa nije bila fokusirana u meču protiv Borca iz Čačka.

Beogradski tim je slavio rezultatom 87:79 u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća, koji se, već tradicionalno, igra u niškoj hali „Čair“.

„Oni su ekipa koja šutira trojke, time su se održavali u utakmici i time ne želim da ih uvredim. Mi nismo igrali najbolju utakmicu, nismo bili fokusirani. Moramo da se posvetimo detaljima, ne smemo da imamo greške, ali smo našli način da pobedimo i srećan sam što smo pobedili“, naveo je Volden.

PROČITAJTE JOŠ

Dodao je i da očekuje tešku utakmicu protiv FMP u polufinalu Kupa Radivoja Koraća.

„Moramo da se fokusiramo na oporavak, moramo da damo odgovor na ovu partiju. Moramo da razmišljamo o analizi protivnika, da se fokusiramo na naša tela, da povratimo energiju. Sve dolazi sada do toga da treba biti profesionalan, spavati dovoljno, jesti šta treba, brinuti o temu“, istakao je Volden.

Pred američkim bekom je velika odgovornost u narednom periodu, pošto će Partizan morati da igra bez pomoći povređenog Nemanje Gordića.

„Moje samopouzdanje raste, bolje vidim stvari na terenu, igra se malo usporila. Želim da budem najbolji što mogu, da uradim sve da pomognem timu“, zaključio je Volden.

Partizan i FMP će utakmicu polufinala Kupa Radivoja Koraća igrati u subotu od 17.00.