Foto: FMP/Dragana Stjepanović

Košarkaši Partizana u okviru 4. kola Evrokupa igraju u Turskoj protiv Bahčešehira, u utorak od 18 časova (TV Sport Klub).

Crno-beli su krenuli put Istanbula nakon pobede nad FMP, prve ovosezonske u ABA ligi.

U timu Partizana neće biti povređenih Vila Mozlija i Ognjena Jaramaza.

PROČITAJTE JOŠ

„U ovom veoma teškom periodu, napornom zbog putovanja, gustog rasporeda i teških utakmica moramo pokazati karakter koji je preduslov za dobar rezultat. U ovom sistemu takmičenja, gde nemate prava na grešku, gde pre svega nemate vremena za trening i pripremu utakmice, veoma je bitno biti fokusiran, sačuvati koliko-toliko pozitivne energije da se u utakmicama za koje nemate dovoljno vremena za pripremu, oslonite na principe koji su već postavljeni“, rekao je trener Vlado Šćepanović, prenosi klupski sajt.

Crnogorski stručnjak dobro zna odakle im preti najveća opasnost na Bosforu.

Foto: Starsport

„Očekujem težak duel, Bahčešehir je ekipa koja igra promenljivo, nisu do sada zabeležili pobedu, ali su namučili Uniks u Kazanju gde su izgubili u poslednjoj sekundi. Ekipa ima kvalitet i svakako treba očekivati njihovu reakciju nakon poraza i u turskom prvenstvu i u Evrokupu“, istakao je Šćepanović.

Centar Erik Mika očekuje tešku utakmicu, posebno jer je u gostima.

„Već smo odigrali dve utakmice u gostima i one nisu prošle onako kako smo se nadali. Sa ili bez navijača je uvek teško igrati u gostima zbog putovanja. Nadam se da smo naučili lekciju na prethodnim utakmicama i da ćemo izboriti pobedu“, istakao je Mika.

Crno-beli imaju učinak od jednog trijumfa i dva poraza, dok je Bahčešehir na 0-3 i poslednji je na tabeli grupe A.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar