Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Amerikanac otvorio srce.

Kevin Panter je potvrdio status jednog od najboljih igrača Evrope, izrastao je u lidera Partizana, ali crno-beli pod njegovim vođstvom nisu uspeli da se domognu borbe za trofej u Evrokupu.

PROČITAJTE JOŠ...

Upravo to bila je i glavna „kočnica“ za crno-bele, koji su uspeli da pronađu način, zaborave poraz od Burse i fokusiraju se na meč protiv Budućnosti koji su dobili 82:66, uz 13 poena momka iz Bruklina, nakon koje je dao izjavu koja je privukla dosta pažnje:

„Bilo je ekstremno teško fokusirati se, zaboraviti poraz u Evrokupu. Bio sam sje**n deset dana. Stvarno je bilo loše, nikada se nisam osećao tako u karijeri. Život ide dalje, morali smo da nastavimo. Povratak na teren je bio baš težak prvih dana, baš baš težak. Zato je bilo bitno da probamo i povratimo fokus“, rekao je Panter.

Upitan da prokomentariše zašto je obrisao društvene mreže, rekao je:

„Zato što je bilo baš teško. Dobijao sam razna sr**a u privatnim porukama. Previše su ljudi bili negativni. Pa mi smo tu pobedu želeli više od svih, zbog toga smo trenirali, radili…. Nisam ni telefon koristio neko vreme“, dodao je Panter, koji se potom osvrnuo i na trening pred meč sa Budućnosti:

„Ne znam zbog čega smo izgledali tako. Ne znam šta se dogodilo. Dobro je što smo uspeli da pronađemo način i pobedimo, sad nas čeka Podgorica. Teško je tamo dobiti, ali ćemo pokušati“, zaključio je Panter.

BONUS VIDEO Željko Obradović viče na Aleksu Avramovića

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar