Foto: Pedja Milosavljevic/ STARSPORT

Ostoja Mijailović, predsednik Partizana, gostovao je na klupskoj televiziji gde je govorio o aktuelnim temama poput Evrokupa i stranim igračima.

„Još traje ova situacija, ovaj vakuum. U stalnim smo kontaktima. Evroliga je izašla sa informacijom da će doneti odluku nakon 25. maja, mi ćemo se boriti za interese Partizana, koji su u skladu sa našim mogućnostima“, rekao je Mijailović i potom se osvrnuo na Evrokup i želju crno-belih da budu domaćini F8 turnira:

PROČITAJTE JOŠ

„Za sada ostaje stari format takmičenja, o novom se nije razgovaralo, videćemo kasnije. Mi ćemo se zalagati da se poštuju postignuti rezultati do momenta kada je došlo do prekida. Pričaćemo o tome kasnije“.

Mijailović je istakao da su predstavnici kluba u stalnom kontaktu sa stranim igračima i dodao da je uveren da će se svi odazvati na poziv kad budu nastavljeni grupni treninzi.

„Ne bih se bavio spekulacijama, svi igrači u trenutku prekida su i dalje na spisku igrača Partizana. Što se tiče igrača i njihovih ugovora, o tome odlučuju trener i stručni štab“, rekao je predsednik Partizana i dodao:

„Na opšte zadovoljstvo partizanovaca, Redži Reding se dobro oporavlja, naš lekarski tim je u stalnoj komunikaciji sa njim“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar