Džanan Musa; Foto: Screenshot Youtube Podcast Inkubator

Progovorio je o trenutku koji je mogao da bude koban nakon što je dobio neugodan udarac u vrat.

Džanan Musa je dugo nazivan najvećim balkanskim talentom, nije uspevao da dobije minute koje je želeo, a onda je sreću pronašao u Breoganu.

PROČITAJTE JOŠ

Postao je MVP španskog prvenstva, a tako zaslužio i prelazak u Real Madrid.

Prethodnu sezonu će pamtiti i po tome što mu je bio polomljen dušnik zbog čega je kasnije operisan.

„Bilo je strašno. Uhvatio sam se za vrat i nisam mogao da pričam. Prišao sam sudiji, pokušavam da mu kažem, ali ne ide glas. Na poluvremenu ulazim u svlačionicu, stanem pred ogledalo i vidim da mi grkljan sa strane stoji. Mislio sam da mi nešto nije u redu s očima… Vratio sam grkljan, a on se lagano pomera na stranu. Neverovatno. Klupski doktor je ušao, pomerao je grkljan i ja sam propričao“, ispričao je Musa u „Podcast Inkubatoru“.

Ipak, nije sve izgledalo alarmantno jer je završio susret.

„Odigrao sam tu utakmicu, sve je bilo savršeno i nakon utakmice doktor mi je rekao da idem kući i da ćemo ujutro na pregled. Smatrao je da nije ništa opasno čim sam mogao da igram“.

Odjednom se u bolnici pored njega pojavio čitav konzilijum.

„Čekao sam i tipkao na telefon s Rahidom Mahalbašićem (saigrač iz Breogana) šta da mi naruči u restoranu. Zatim ulazi pet doktora. Uhvatio me je za ruku jedan od njih i govori mi: Nemoj da se prepadneš, sve će biti OK, ali ako te pustimo kući, nećeš se ujutro probuditi.“

Otkrio je i šta su mu rekli doktori.

„Nije mi bilo ništa jasno. Saopštili su mi da me za 10 minuta moraju hitno operisati. Pokazali su mi snimak grkljana, rekli su mi da dišem bukvalno dva posto i da se svaki trenutak može zatvoriti i da mi u tom slučaju nema spasa. U tom trenutku ni košarka, ni utakmice, ništa mi nije bilo bitno. Samo sam nazvao porodicu, bukvalno da se oprostim. Poslao sam u grupni chat Breogana poruku da se drže, da svima bude sretno u karijerama. Mislio sam da se neću izvući“, rekao je između ostalog novi as Real Madrida.

BONUS VIDEO Jokić iznad svih – ko je u top 10 najplaćenijih u NBA istoriji?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar