Foto: KK Crvena zvezda

Juniorski turnir Evrolige, koji je tradicionalno trebalo da se održi u Beogradu tokom vikenda posle nacionalnog Kupa (19-21. februar), biće odložen za mesec dana zajedničkom odlukom Evrolige i KK Crvena zvezda.

PROČITAJTE JOŠ

Posle analiziranja kompletne epidemiološke situacije u Beogradu i Srbiji, administrativnih i problema sa putovanjima (Evopska unija, Izrael, Rusija) sa potencijalnim rizicima, imajući na umu da je zdravlje i sigurnost svih učesnika najvažnije, doneta je odluka o pomeranju turnira.

„KK Crvena zvezda obavestio je čelnike Evrolige sa kojima organizuje turnir već godinama da je i pored svih priprema koje su već obavljene, da bi trebalo preispitati odluku o održavanju turnira u ranije utvrđenom terminu. Zajedničkom odlukom turnir je pomeren za mesec dana“, navodi se na sajtu crveno-belih.

Zvezda i Evroliga nisu mogli da garantuju sigurnost učesnicima turnira i standard na koji su godinama navikli, postavljajući zdravlje, bezbednost i sigurnost svih učesnika na prvo mesto.

Na turniru koji je pomeren za završnicu marta, učestvovaće juniroski timovi (igrači do 18 godina) Mege, Budućnosti, Cedevite Olimpije, Lokomotive Kubanj, Makabija iz Tel Aviva , Kluža, Partizana i domaćina Crvene zvezde.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar