Foto: Djordje Kostic / STARSPORT

Meč Krke i Crvene zvezde u 18. kolu ABA lige je odložen zbog velikog broja pozitivnih nalaza na koronavirus u redovima crveno-belih.

PROČITAJTE JOŠ

Meč je trebalo da bude odigran u nedelju od 18 časova.

Još uvek nije poznat novi termin odigravanja susreta.

Podsetimo, pre nekoliko dana je odložen i meč Zvezde sa Žalgirisom u 24. kolu Evrolige. Taj susret je trebalo da bude odigran u četvrtak od 19 časova, ali je odložen zbog koronavirusa.

Crveno-beli su se oglasili novim saopštenjem u kome su objasnili kakvo je stanje u klubu zbog koronavirusa.

„KK Crvena zvezda obaveštava javnost da su nakon novih detaljnih testiranja i pregleda prvog tima i stručnog štaba koji su obavljeni u petak, identifikovan novi pozitivni nalazi na virus Covid 19 u redovima našeg prvog tima i stručnog štaba.

Svi pozitivni su prema svim zdravstvenim protokolima, kao i u prethodnim slučajevima, hitno stavljeni na mere kućne izolacije i njihovo zdravstveno stanje prati lekarski tim KK Crvena zvezda. Naš klub sa žaljenjem konstatuje da je od utorka tokom svakodnevnih testiranja utvrđeno prisustvo virusa Covid-19 kod četiri igrača prvog tima, četiri člana stručnog štaba i dva člana administracije.

Zbog svega navedenog KK Crvena zvezda primoran je da po prvi put zatraži odlaganje utakmice ABA lige ( protiv Krke u Novom Mestu, meč 18. kola, nedelja u 18.00).

Crvena zvezda zbog bezbednosti svih, zdravstvenih protokola u Republici Sloveniji, ali i velikog broja zaraženih u svojim redovima nije u mogućnosti da otputuje na meč u Novom Mestu.

KK Crvena zvezda će o stanju obolelih, i daljim aktivnostima prvog tima tokom vikenda i pred nacionalni Kup Radivoja Koraća, blagovremeno obavestiti javnost. Nova detaljna testiranja biće obavljena već u nedelju u jutarnjim časovima“, stajalo je u saoštenju crveno-belih.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare