Željko Obradović, Partizan vs Budućnost Foto:Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je da će tim pokušati da odigra najbolje što može u utakmici protiv Olimpijakosa u Evroligi.

Trener crno-belih podsetio je i na probleme sa povredama koje njegov tim ima, ali i činjenicu da je deo igrača ustupljen reprezentaciji Srbije.

PROČITAJTE JOŠ:

Košarkaši Partizana igraju u četvrtak od 20 časova u Atini protiv Olimpijakosa, utakmicu sedmog kola Evrolige.

„Olimpijakos je tim koji je ove godine igrao fajnal-for, napravili su neke promene u rosteru i izgledaju još bolje. Uigranost je na vrhunskom nivou. Godinama igraju zajedno, sve karakteristike koje su poznate jesu da trče u kontranapadu, a na pola terena imaju dva plejmejkera – Volkapa i Kostas Slukasa. Nemamo pravo da se žalimo, probaćemo da igramo u ovim okolnostima onoliko koliko možemo“, rekao je Obradović za klupski sajt.

Olakšavajuća okolnost po klub iz Humske je to što se polako oporavlja Alen Smailagić.

„Na sreću, na treningu je bio Smailagić, koji je tek počeo da trenira. Nije u stanju još da putuje, niti da pomogne ekipi. Ne sećam se da smo imali pritisak, jedini koji postoji jeste izmedju nas u ekipi. Kada verujemo u ono što radimo, sve je u najboljem redu“, dodao je Obradović.

Foto: Starsport

Posle tri poraza na početku sezone, Partizan je vezao tri pobede, protiv Virtusa, Žalgirisa i Panatinaikosa.

Košarkaš Partizana Jam Madar rekao je da očekuje tešku utakmicu, da u ekipi nema dovoljno igrača, ali da će se boriti.

„Neki igrači nastupaju za nacionalni tim, tako da će neko dobiti priliku da se istakne i uradi dobar posao. Možda će biti teško pripremiti utakmicu sa manjim brojem igrača, ali tako je – kako je. Igrali su Fajnal-for prošle sezone, ali mi moramo da uradimo svoj deo posla i da se fokusiramo na nas, jer dolazimo sa manjim brojem igrača. Moramo se još više boriti i isto toliko uneti energije“, naveo je Madar.

BONUS VIDEO: Otpao deo plafona na meču Zvezda – Efes, zamalo pao na igrača

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar