Foto: Miroslav Todorovic/Starsport

Saša Obradović, trener košarkaša Crvene zvezde, smatra da njegov tim nije igrao dobro u derbiju i da je u svemu najvažniji krajnji rezultat.

Obradović je po završetku meča u kojem su crveno-beli slavili sa 86:85 rekao kako je na kraju slatko dobiti derbi za „pola koša“.

PROČITAJTE JOŠ:

„Istina je, važno je pobediti. Zaista važna pobeda, možda je ovako i slađe. Da sam zadovoljan nešto preterano, možda samo rezultatom. Bez ikakvog povoda smo dali Partizanu priliku da se vrati u utakmicu. Mislim da nije bila toliko kvalitetna utakmica, više je rezultatski bila zanimljiva. Mnogo smo grešaka pravili, naročito u odbrani. Umor je prisutan zbog prethodne dve nedelje, dva dupla programa u Evroligi, to je moglo da se vidi u našoj koncentraciji“, rekao je Obradović za Arenasport.

PROČITAJTE JOŠ: Partizan prokockao šut za pobedu, slavlje Zvezde posle drame

Kaže da jedva čeka da se navijači vrate na tribine, jer ovako, nikome nije zanimljivo.

„Nije to prava atmosfera. Stalno se nadamo da ćemo ponovo da vidimo naše navijače koji su sigurno najbolji na svetu. Nama je svakako najvažnija ABA liga, ona je prioritet. Održali smo tu prednost. Dobro je to što smo pobedili i ovde“, zaključio je strateg kluba sa Malog Kalemegdana.

Zvezda će u sledećoj utakmici igrati u Evroligi protiv Efesa, a Obradović je rekao da je to jedna od najboljih ekipa u takmičenju i da njegov tim „nema šta da izgubi“ i da će igrati hrabro.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar