Foto: Starsport

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović morao je opet da priča o povredama svojih igrača.

Teško je bilo kad je morao da konstatuje da je Aleksa Avramović prošle nedelje doživeo tešku povredu zgloba noge, nije lakše ni sada kada je povreda zadesila Ognjena Jaramaza.

PROČITAJTE JOŠ:

Jaramaz je iskrenuo zglob na tri minuta i deset sekundi pre kraja treće četvrtine utakmice 11. kola ABA lige sa Studentskim centrom.

Crno-beli su na kraju ubedljivo slavili sa 99:76, a Jaramaz nije završio meč i iznet je sa terena. Bolji od ostalih kod pobednika bio je Zek Ledej sa 19 poena, a Alen Smailagić je imao 18 poena.

Smailagić je tražio izmenu jer je dobio udarac u glavu, a Obradović se osvrnuo i na stanje Frenka Kaminskog, o kom je imao loše vesti.

„Jaramaz kaže da ga boli prilično, iskrenuo je zglob, ne možemo u ovom trenutku da znamo ozbiljnost, ali ima bola. Takođe, Alen je dobio udarac u glavu, pred kraj utakmice je tražio izmenu, jer ga je bolela glava. Sad, kako će da izgleda to večeras i sutra, videćemo. Što se tiče Kaminskog, ne verujem da će moći da putuje u Kaunas, ne verujem. Kako će to posle da izgleda, ne znam, ali za sada je to ono što se pretpostavlja da će da bude. Moći će verovatno da se priključi tek sledeće sedmice“, rekao je Obradović na konferenciji posle utakmice.

Partizan naredni meč u Evroligi igra u četvrtak od 19 sati. U isto vreme i Crvena zvezda igra protiv Albe.

BONUS VIDEO: Panterovih 19 poena protiv Olimpije iz Milana

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar