Foto: Djordje Kostic / STARSPORT

Saša Obradović, trener košarkaša Crvene zvezde, rekao je da njegova ekipa mora da igra dobro ako želi da pobedi Olimpijakos u Evroligi.

„Olimpijakos ne izgleda isto u odnosu na pre tri četiri nedelje, imali su problema sa koronavirusom, povredama nekih igrača. Sada izgledaju drugačije, svi su tu, i vratili su se na odličan način pobedom u Barseloni. Moraćemo da igramo dobru utakmicu kako bismo došli do bodova“, rekao je Obradović za klupski sajt.

PROČITAJTE JOŠ

Zvezda u četvrtak od 19 sati dočekuje Olimpijakos u 13. kolu Evrolige.

„Bez obzira na činjenicu da igraju najmanji broj utakmica od svih ekipa u Evroligi, košarkaši Olimpijakosa imaju ogromno iskustvo, pretnje na svim pozicijama, odlične igrače, i rekao bih, najbolji plejmejkerski tandem možda i u celoj ligi, u vidu Slukasa i Spanulisa koji su godinama važni u evropskoj košarci. Odlični ‘fizikalci’ na pozicijama visokih igrača, koji uz to i odlično trče, pozicioniraju i odlično skaču. To je nešto na šta moramo da obratimo pažnju kako bismo pobedili“, kazao je Obradović.

Zvezda će protiv Olimpijakosa igrati bez Lengstona Hola, koji je obnovio povredu.

Košarkaš crveno-belih Ognjen Dobrić rekao je da Zvezdu čeka utakmica sa neugodnim protivnikom koji je dobro raspoložen posle pobede u Barseloni.

„Vrlo iskusna ekipa koja ima dovoljno vremena da se priprema za jedino takmičenje, a to je Evroliga, jer nemaju nikakvih obaveza u domaćem šampionatu. Vratili su Slukasa, ove sezone odlično igraju Mekisik i Martin koga dobro poznajemo iz prošle sezone, kao i Čarls Dženkins, Vezenkov je takođe odličan ove sezone. Naravno, nikada ne treba zaboraviti Spanulisa i Printezisa, sjajne igrače i ljude koji su lična karta Olimpijakosa i svih njihovih najvećih uspeha. Međutim, moramo da gledamo samo sebe. Moramo da pronađemo naš ritam, da odigramo dobru utakmicu i dođemo do pobede. Neće biti lako, ali želimo da se vratimo našoj igri koja nas je krasila u prethodnom periodu i donosila nam pobede u ovakvim mečevima“, naveo je Dobrić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar