Željko Obradović Baskonia vs KK Partizan Foto:EPA-EFE/Adrian Ruiz Hierro

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović kaže da će njegova ekipa pokušati da uz maksimalnu koncentraciju odigra dobru utakmicu u narednom abaligaškom izazovu.

Košarkaši Partizana u subotu od 18 časova gostuju ekipi Mornara u Baru u utakmici 14. kola ABA lige i nameravaju da poprave skor.

PROČITAJTE JOŠ:

Crno-beli su do sada upisali već četiri poraza i ako žele da nastave trku u regionu za večitim rivalom Crvenom zvezdom, moraju da se izdignu iznad dosadašnje forme na Jadranu. I moraju da poprave koncentraciju kako ne bi padali u mečevima protiv objektivno slabijih rivala.

„Nova utakmica u ABA ligi, uz veliko poštovanje protivnika koji je u prethodnim godinama radim neke mnogo lepe stvari u regionalnoj košarci. Nadam se da će uspeti da tako i nastave. Pred nama je jedan trening i večeras put u Bar. Pokušaćemo da se što bolje pripremimo i sutra, uz maksimalnu koncentraciju odigramo dobru utakmicu“, rekao je Obradović za klupski sajt.

Bek crno-belih Danilo Anđušić je rekao da je veoma važno da njegov tim sutra odigra dobro i pobedi. U Baru igra manje od dva dana nakon poraza u Evroligi od Virtusa.

„Nažalost ili na sreću, nemamo bukvalno ni jedan dan da se osvrnemo iza sebe i bavimo utakmicama koje su se završile, nego samo da gledamo u ono što nas čeka. Mornar je daleko bolji tim od onoga što pokazuje tabela i ni jedan sekund ne smemo da im dozvolimo da dođu do ritma igre koji njima odgovara“, konstatovao je Anđušić.

Partizan u ABA ligi trenutno ima skor od devet pobeda i četiri poraza, dok je Mornar na dnu tabele sa jednom pobedom i 12 poraza.

BONUS VIDEO: KK Partizan – najbolji evroligaški potezi u 2023. godini

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar