Foto: Starsport

Saša Obradović, trener Crvene zvezde, nije skrivao oduševljenje nakon pobede nad CSKA 86:84 posle produžetka u petom kolu Evrolige.

„Velika pobeda protiv jednog od favorita za osvajanje takmičenja. U prvom poluvremenu smo previše poštovali rivala, zato smo grešili, ali imali smo sjajan duh, igrali kolektivno i pronašli smo ritam u odbrani, a zatim i u napadu“, rekao je Obradović i dodao:

PROČITAJTE JOŠ

„Osim Lojda koji je odigrao fantastično, svi ostali pojedinci doprineli su sjajnoj pobedi – u različitim fazama drugi momci su se istakli, što nas čini jakim. Lojd, Jagodić Kuridža, Davidovac, mala i zaslužena rola Rita, za Ročestija se vidi da je bez utakmica, bez nogu, ali je imao dve fenomenalne asistencije“.

Mnogi su se pitali kako bi tek ova utakmica izgledala sa punim tribinama.

„Ova predivna pobeda je duplo veća jer igramo bez navijača. Ljubav koja je s nama s tribina… Ostaje žal što ne možemo da podelimo to s njima, znamo da su uz nas i trudićemo se da opravdavamo velika očekivanja“.

U jednom trenutku u trećoj četvrtini Obradović je bio besan na Dejana Davidovca.

„Crtao sam akciju za njega, nervira me što nije uzeo. On je naš plan i projekat – kada pobegne od lopte, to me strašno iznervira. Nije plašljiv čovek, to se i videlo na kraju kada je presudio, ali fali bezobrazluk u nekim stvarima da bude još bolji. Radićemo na tome“.

Crveno-beli imaju skor 2-2, uz odloženi meč sa Asvelom, dok su Armejci na 2-3.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare