Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović zadovoljan je načinom na koji je njegov tim igrao u pobedi nad Krkom.

Crno-beli su pobedili slovenački klub u dvorani „Leon Štukelj“ u Novom Mestu sa 79:63 u meču 18. kola ABA lige.

PROČITAJTE JOŠ:

„Dobro smo otvorili utakmicu, napravili razliku u prvoj četvtini i posle je održavali. Imali smo uspone i padove tokom utakmice, razlozi su različiti – nešto je bilo do naše koncentracije, a nešto i do ekipe Krke koja uvek igra u istom ritmu i ne predaje se. Probali su da menjaju odbrane, da nas udvajaju na celom terenu i to je u pojedinim trenucima davalo rezultate. Čestitke igračima, pristup je bio odličan i time sam izuzetno zadovoljan. Uvek je lepo kad uz sebe imate navijače, hvala ovim ljudima koji su došli da podrže ekipu“, rekao je Obradović posle meča.

Prokomentarisao je i Gregora Glasa, napomenuo je da voli da trenira, ali je istakao i da mu je koncentracija za sada „falinka“.

„Talentovano dete, međutim kao i svi mladi igrači terba da razume šta znači igrati košarku na vrhunskom nivou. Mora da bude još predaniji i koncentrisaniji. On je neko ko voli da treninra i sa te strane nemam zamerki, međutim njegova koncentaracija u pojedinim momentima nije na potrebnom nivou. To nije slučaj samo kod njega, već kod svih mladih igrača. To mu je najveći problem. Dobijaće šansu kao i svi mladi igrači. Mislim da u Evropi ne postoji ekipa sa ovolikim brojem mladih igrača na ovom nivou kao što je Partizan“, objasnio je Žoc.

BONUS VIDEO: Pet najboljih poteza Zvezde protiv Olimpijakosa

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar