Željko Obradović Foto:Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Igra nije bila sjajna, ali pobeda se piše

Trener Partizana Željko Obradović prokomentarisao je pobedu svog tima nad Mornarom rezultatom 83:62.

Crno-beli sada imaju skor 4-0 u ABA ligi, a Obradović je u prvi plan istakao igru u odbrani, koja je protiv Mornara bila na visokom nivou.

„Hvala na gostoprimstvu, hvala braći Pavićević, hvala navijačima Partizana i Mornara koji su napravili sjajnu atmosferu. Odbrana je većim delom meča bila odlična i ona je donela prevagu u meču koji je ostao iza nas. Nisam zadovoljan igrom u napadu, napraili smo mnogo grešaka, doneli mnogo pogrešnih odluka i to ćemo morati da rešimo pred naredni duel”, naglasio je Obradović.

PROČITAJTE JOŠ:

Kevin Panter je odigrao veoma lošu utakmicu, promašio je svih 10 šuteva, ali Obradović to ne vidi kao problem.

“Zadovoljan sam zbog pobede, nemamo vremena za odmor, moramo da izvučemo pouke i spremni dočekamo jako težak meč proti Žalgirisa. Odradili smo sjajna posao kada je odbrana nad Raselom u pitanju, ali je bilo mnogo propusta u napadu. Najmanji problem je Panter, jer je svaki šut koji je uzeo bio rezonski. Nemam dilemu da će ući u željeni ritam“, zaključio je trener crno-belih.

Sledeći meč Partizan igra u četvrtak, 27. oktobra, protiv Žalgirisa u „Štark areni“, sa nadom da će doći do druge pobede u elitnom takmičenju.

BONUS VIDEO Izjave KK Partizan

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar