Foto: Pedja Milosavljević/Starsport

Trener košakaša Partizana Željko Obradović rekao je da njegov tim mora da odigra veoma dobro i koncentrisano ukoliko želi da pobedi u Zadru.

PROČITAJTE JOŠ

Crno-beli u prvom kolu nove sezone u ABA lige u ponedeljak od 18 sati gostuju Zadru u dvorani „Krešimir Ćosić“.

„Specificna utakmica zato što je prva. Mislim da igrači sa velikom željom iščekuju početak prvenstva i ABA lige. Radili smo na veoma dobar način i sad je najvažnije da to pokažemo na terenu. Gledali smo i analizirali Zadar, ekipu koju u svakom pogledu poštujemo i moraćemo da igramo veoma dobro i veoma koncentrisano ukoliko želimo da napravimo dobar rezultat u Zadru“, rekao je Obradovič za klupski sajt.

Crno-beli su put Dalmacije krenuli bez Rodionsa Kurucsa, koji je zaražen koronavirusom, dok će sve ostale igrače Obradović imati raspolaganju.

Kapiten Rade Zagorac kaže da gostovanje neće biti lako.

„Tradicionalno dobra atmosfera tamo poništava neki kvalitet trenutni i već po navici pravi zahtevno gostovanje. Zadržali su većinu tima od prošle godine, što znači da vrlo dobro jedni drugima poznaju navike, nadogradili su to sa nekoliko novih, dobrih i iskusnih igrača. Ubeđen sam da žele da nas pobede“, istakao je Zagorac.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar