Željko Obradović Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Sjajno.

Dan nakon veoma važne pobede Partizana protiv Armanija u 13. kolu Evrolige, pažnju je pokupio jedan mališan, odnosno njegov pismeni zadatak. Na društvenim mrežama je postala hit njegova priča na temu „Moj omiljeni junak iz knjige“, a dečak se odlučio da piše o Željku Obradoviću.

PROĆITAJTE JOŠ

Legendarni trener ima gotovo religijski status među pristalicama crno-belih, a očigledno je takva situacija i sa ovim dečakom.

„Knjiga o kojoj ću pisati je drugačija od ostalih knjiga. Sadrži hroniku KK Partizan i zove se ‘Povratak šampiona’. Moj junak se nalazi u ovoj knjigi i zove se Željko Obradović, a nadimak mu je Žoc. On je trener Košarkaškog kluba Partizan. Sa klubom je postigao velike rezultate. Pravo ime mu je Želimir. Rođen je u Čačku. Trenutno je najuspešniji evropski trener. Moj tata i ja ne propuštamo nijednu utakmicu omiljenog kluba, naročito ako se igra u Beogradu. Želja mi je da upoznam Željka Obradovića i nadam se da će mi se želja ispuniti“, napisao je dečak, očigledno veliki navijač Partizana.

On je uz pomenuti tekst i nacrtao Obradovića, a učiteljica je odlučila da ga nagradi peticom, dok je priča postala hit na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO Od ovoga nema odbrane!

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare