Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Partizan je u petom kolu ABA lige pobedio Krku rezultatom 92:45 i ostvario najubedljiviju pobedu u sezoni

PROČITAJTE JOŠ

Uprkos činjenici da košarkaši PArtizana ne zanju za poraz, jedna od glavnih tema je dovođenje centra.

Upitan o eventualnom dolasku centra, Obradović je rekao da će novi igrač biti doveden samo ako bude procenjeno da će pojačati ekipu.

„Pokušavam da budem van svih priča, ja nemam pojma ko priča o pojačanjima. Mene to ne zanima. Imam igrače kojima verujem. Izvanredan posao rade Zoran Savić i ljudi iz stručnog štaba. Ako bude došlo vreme da razgovaramo o nekim stvarima sešćemo i razgovaraćemo“, naveo je on.

On je istakao da to nije imperativ za klub.

„Nikada nisam bio pristalica toga da se dovodi igrač po svaku cenu, osim ako je to neko za koga svi zajedno procenimo da će da bude neko ko može da donese ekstra kvalitet. Sve se svodi na to“, dodao je trofejni trener.

On je pohvalio i dvojicu aktera utakmice protiv Krke

Najefikasniji na utakmici bio je igrač Partizana Jam Madar sa 23 poena. Obradović je rekao da je to mlad igrač sa osećajem za igru, da je vredan i da se ponaša dobro, a da kao i svi mladi igrači ponekad ima problema sa koncentracijom.

Na pitanje za Rodionsa Kuruca, Obradović je rekao da je on dobio koronavirus kada je došao do nekog stepena forme i da je odsustvovao desetak dana, što je donelo posledice.

„Bilo je logično da večeras provede što više vremena na parketu jer od njega očekujem dosta, kao i od svih ostalih igrača. Ulazimo u ritam dve utakmice sedmično, energija i podela minuta će biti važni u narednom periodu. Treba svako od njih da se oseti važnim i da zna da je ovo početak svega što je pred nama“, rekao je on.

BONUS VIDEO Žocova reakcija na uzmi Željko evro titulu

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare