Željko Obradović
Foto: Youtube Screenshot BC Partizan TV

Željko Obradović dobio je nagradu za životno delo na 10. Međunarodnom festivalu sportskog filma, a tom prilikom je njegov govor privukao mnogo pažnje.

PROČITAJTE JOŠ

Najtrofejniji evropski trener svih vremena kratko se obratio svima prisutnima, ali i dao obećanje navijačima crno-belih.

„Velika mi je čast i zadovoljstvo da sam na neki način izabran za nagradu za životno delo. Hteo bih da čestitam organizatorima „Sportskog filma“ na prvih 10 godina i želim im da još mnogo mnogo godina prodelifuju svi ljudi koji su zaslužili da budu ovde gde sam sada ja. Nagrada za životno delo se verovatno dodeljuje jer je neko ostavio neki trag iza sebe, drago mi je što sam uspeo to da uradim. Osećam se čudno jer sam sada na novom početku, vratio sam se u Partizan da se digne. Ova nagrada može da mi bude samo dodatna motivacija, da radim kao što sam radio, da ovaj klub koji obožavam vratim tamo gde svi kojima je u srcu voleli da bude. Obećavam da ću dati sve od sebe da tako i bude. Hvala svima na fenomenalnom priznanju i čestitam svim dobitnicima na svemu što su uradili do sada“, rekao je Obradović

Podsetimo, „parni valjak“ se trenutno nalazi na pripremama na Zlatiboru gde se priprema za sledeću sezonu.

Bonus video: Avramović o čuvenim Željkovim treninzima i „drilovima“

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare