Foto: Dragana Stjepanović/Starsport

Košarkaš Partizana Nikola Janković rekao je da njegova ekipa nije počela sezonu kako je priželjkivala, ali je istakao da "nisu sve lađe potonule".

Partizan je novu sezonu u ABA ligi počeo sa dva poraza, a drugi je doživeo posle uzbudljivog meča i dva produžetka protiv Budućnosti.

PROČITAJTE JOŠ

„Bila je utakmica kakva priliči derbiju, zna se naše rivalstvo. Nažalost, mislim da nam je falilo malo sreće pri poslednjem šutu. Oni su odradili veoma dobar posao, odigrali su odličnu utakmicu i čestitao bih im na tome“, rekao je Janković za Partizan TV i dodao:

„Nema odustajanja, početak je sezone. Naravno da nije krenulo onako kako smo priželjkivali, ali nisu sve lađe potonule“.

Pred Partizanom je sada put u Rusiju i meč protiv Uniksa u Evrokupu.

„Nije nimalo lak raspored… Teško gostovanje i za organizaciju, a i ekipa je nezgodna. Na nam je da što pre iz glave izbacimo utakmicu protiv Budućnosti i da se pripremimo. Sada je kao na traci, nema mesta ni za neku dublju analizu i tugovanje“, rekao je Janković.

Crno-beli gostuju Uniksu u sredu od 18 sati.

„Uniks je nezgodna i ozbiljna ekipa. Videćemo šta možemo da uradimo i da se vratimo sa pobedom iz Rusije“, dodao je Janković.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare