Foto: Twitter/Printscreen

Prvi poeni u dresu Majamija.

Nikola Jović je odigrao svoj prvi meč u dresu Majami Hita na startu Letnje lige. Njega je Majami nedavno draftovao kao 27. pika prve runde, a sada su navijači imali priliku da ga vide na delu.

Majami je doživeo težak poraz od Los Anđeles Lejkersa rezultatom 100:66, a Jović je upisao svoje prve poene, iako se nije proslavio u debitantskom meču.

PROČITAJTE JOŠ

Mladi košarkaš je postigao tri poena uz šut iz igre 1/6 ali je jedini pogodak bio efektan. Posle dobre akcije, dobio je loptu na 45 stepeni i preko ruke rivala „pocepao“ mrežicu.

Jović je igrao kao deo startne petorke Hita i na terenu je proveo 21 minut, Promašio je sva tri šuta za dva dok je za tri postigao pomenutu trojku iz tri pokušaja.

Lejkerse je sa 17 poena predvodio Mek Meklang, dok je Nas dodao 15. Znimljvio je da su na terenu bili i sinovi legendi NBA lige, Skotija Pipena i Šekila O’Nila u dresu ekipe iz Los Anđelesa.

Pipenov naslednik jeodigrao jako dobar meč sa 12 poena, šest skokova i tri asistencije, dok je Šarif O’Nil za nešto manje od 16 minuta upisao po šest poena i skokova. U Majamiju se izdvojio Džavonte Smart sa 13 poena, dok su po 11 dodali Hajsmit i Olman.

Jović i Majami naredni meč imaju u noći između nedelje i ponedeljka protiv Sakramenta.

BONUS VIDEO  Jokić iznad svih – ko je u top 10 najplaćenijih u NBA istoriji?

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar