Foto: AP Photo/David Zalubowsk

Pohvale ne prestaju da stižu na račun Jokića

Demijen Lilard, zvezda Portlanda, govorio je pohvalno o Nikoli Jokiću za kog smatra da je možda i najbolji igrač u ligi, bez obzira na to što mu ove sezone nije pripala MVP nagrada,

Lilard je u Instagram lajvu upitan za Jokića i njegov način igre, a na tu temu i te kako je imao šta da kaže.

PROČITAJTE JOŠ:

„Džoker je možda najbolji igrač u ligi. Mislio sam da Embid treba da bude MVP, ali taj momak Džoker… Možda je najbolji igrač u ligi. On je jedano od onih igrača koji beleže organske tripl-dablove. Igra svaku utakmicu isto. Postigne 45 poena, ima 25 skokova, ponekad ima i 18 asistencija. Ponekad sve to na istoj utakmici, 45, 22 i 14. I ne promašuje šuteve“, rekao je Lilard.

Raznovrsnost Jokića je veroavtno nešto što ga odvaja od svih drugih.

„Gledati ga kako igra i igrati protiv njega… čovek nikad ne promašuje. Prokleto je pametan. Ume da šutira, ume da doda, brine o timskoj igri, skroman je“, zaključio je Lilard.

Jokić ove sezone ubedljivo predvodi ligu u broju tripl-dabl partija, a u plej-ofu je dodao gas i poveo Denver do velikog finala.

Što se Lilarda tiče, on sa Portlandom nije uspeo da se plasira u plej-of, a u prošlosti se pričalo da bi on mogao da se priključi Jokiću u Denveru. Do takvog trejda još uvek nije došlo, ali nije nemoguće da se tako nešto dogodi u budućnosti, možda već bliskoj.

BONUS VIDEO Lebron bukvalno skinuo kapu Jokiću i progovorio o mogućoj penziji

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar