Foto: Printscreen Twitter / NBA

Najbolji srpski košarkaš Nikola Jokić objasnio je neke od svojih rituala pred i posle utakmica.

Nikola se zabavio posle pitanja kada je počeo da vezuje burmu za pertle patike i kratko je odgovorio: „Kad sam se oženio“, uz širok osmeh.

PROČITAJTE JOŠ:

„Skinem je sa prsta, mislim da je stavljam na levu patiku, da na levu. Tu stavljam burmu jer mi je porodica veoma važna i jer su uvek uz mene pa hoću da im pokažem ljubav“, kaže Jokić za zvanični nalog NBA.

Zvezda Denver Nagetsa redovno šalje poljupce ljudima koji ga bodre, pre svih supruga Natalija, ćerkica Ognjena i braća Strahinja i Nemanja.

Amerikancima je bila zanimljiva i njegova gestikulacija rukama, gde prstom jedne šake pritiska drugu i tako se javlja ženi i ćerki.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели nova.rs sport (@nova.rs_sport)

„To je stara srpska pesma o ježu (Sklupčao se mali jež prim. aut) i on hoće da spava. Uzeo sam je od trenera, Ogija (Stojakovića), srpskog trenera i njegove žene. Oni su to pevali mojoj ćerki i ona je obraćala pažnju i ukrao sam to. Ukrao sam jer sam video da ona obraća pažnju, pa je to jedan način da je podmitim. Da imam svoju porodicu uvek uz sebe, uvek me štite i to je nešto što je moje i što mi niko ne može oduzeti“, rekao je Jokić.

Njegovi Denver Nagetsi imaju 3:1 u seriji protiv Majami Hita u finalu NBA lige i u meču između ponedeljka i utorka imaju šansu da završe posao u pet mečeva pred svojom publikom i da se domognu prve titule u istoriji franšize iz Kolorada.

BONUS VIDEO: Majk Meloun, Nikola Jokić i Džamal Marej – izjave nakon treće utakmice finala NBA

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar