Nikola Jokić
Nikola Jokić; Foto: Tanjug/AP Photo/David Zalubowski

Najbolji srpski i svetski košarkaš Nikola Jokić povređen je, preneo je Harison Vind, novinar koji prati Denver Nagetse.

Ovo je vest koju niko u Srbiji, ali ni u Denver Nagetsima nije hteo da čuje, jer je Srbin pod znakom pitanja za naredni meč svog tima.

PROČITAJTE JOŠ:

Nagetsi su u sredu na četvrtak savladali Finiks Sanse i Jokić je taj meč igrao, između četvrtka i petka Denver nije imao meč, ali zbog povrede zgloba, centar iz Sombora možda propusti okršaj sa Los Anđeles Klipersima.

Kako Vind navodi, klub i Jokić žele da saniraju tu povredu, pa je Nikola pod znakom pitanja za susret sa timom iz Los Anđelesa.

Ukoliko ona nije teža, a Nagetsi se nađu u teškoj situaciji, možda trener Majkl Meloun pusti Jokića u igru da proba da preokrene stvari, mada i bez toga za sada ne deluje kao da bi nešto moglo da ugrozi plej-of ambicije tima iz Kolorada.

„Nisam primetio da ga je zglob mučio. Često ga sanira tokom pauza, ali ništa više nego uobičajeno. Nismo o tome pričali tokom i posle meča“, konstatovao je Vind.

I ove sezone je dvostruki MVP lige u najužem krugu kandidata da opet uzme to priznanje, a protiv Sansa je za 28 minuta ubacio 21 poen, imao je 18 skokova i devet asistencija.

Nagetsi su taj meč dobili sa 126:97, pa okršaj sa Klipersima dočekuju na deobi prvog mesta na zapadu sa 28 pobeda i 13 poraza.

BONUS VIDEO: Treneri hvale Nikolu Jokića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar