Nikola Jokić
Foto: Tanjug/AP Photo/Tony Gutierrez)

Nikola Jokić će biti u potpunosti spreman za duel Majamija i Denvera, nakon što je propustio četiri utakmice zbog povrede.

PROČITAJTE JOŠ

Jokić se pre meča zagrevao sa longetom što znači da će biti spreman da igra na maksimalnom broju obrtaja u jednom od najisčekivanijih susreta u poslednje vreme, a to je obradovalo i navijače Denvera.

Ekipa iz Kolroada je u nizu od šest poraza i svi su željno čekali povratak Jokića.

Proši duel ove dve ekipe u Denveru je obeležio sukob Jokića i Markifa Morisa koji se završio isključenjem, a nastavio i vervalnim ratom posle meča.

Markifa Morisa neče biti na terenu jer i daljeima problem sa povredom vrata još otkad ga je Jokić gurnuo.

Srpski centar je reagovao besno na brutalan faul koji je mogao ozbiljnije da ga povredi, bacio je Markifa na pod i zaradio meč suspenzije, ali je na terenu sve eksplodiralo.

 

Bilo je to 9. novembra i Denver je tada pobedio sa 113:96, a Jokić je u senku bacio prvi sezonski tripl-dabl sa 25 poena, 15 skokova i 10 asistencija.

Nije ni slutio da će sve dobiti nastavak jer mu je pretio Markus Moris, na šta su reagovala braća Jokić, otvorivši tviter nalog uz poruku da je bolje da se ne „kače“ sa Nikolom.

U američkim medijima je objavljena i informacija da su Strahinja i Nemanja Jokić kupili ulaznice za meč u Majamiju, pa se i zbog toga meč očekuje.

Meč se igra od 1.30 u noći između ponedeljka i utorka.

BONUS VIDEO  Pešic: Momci, pa ne igramo protiv Lejkersa

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar