Foto: EPA-EFE/JASON SZENES

Ovo bi dovelo do tektonskih promena u ligi.

U NBA ligi uveliko traje prelazni rok, a pored potpisivanja velikih ugovora videli smo i nekoliko bombastičnih trejdova.

PROČITAJTE JOŠ

Dobro obavešteni novinar iz Denvera koji godinama prati Nagetse, Majk Singer, svojom objavom na društvenim mrežama izazvao je lavinu reakcija.

Naime, on je izneo mogućnot da jedan od najvećih superstarova Kevin Durent pređe u Denver kod Nikole Jokića i napravi jedan od najatraktivnijih tandema u ligi.

Bruklin je doživeo potpuni fijasko, nakon što je na pomolu potpuni raspad supertima. Džejms Harden je trejdovan tokom sezone, Irving i Durent žele da promene sredinu, pa je krenula trka za njihovim dovođenjem.

„Zaista nisam neko ko prati teorije zavere, ali Nagetsi su sada potpisali ugovor sa igračem kome je Durent mentor (Pejton Votson), doveli su jednog od njegovih najboljih prijatelja (Deandre Džordan) i još jednog bivšeg saigrača (Brus Braun), a već u timu imaju jednog njegovog prijateja (Džef Grin). A svi oni su tu uz dvostrukog MVP NBA lige“, napsao je Singer na društvenim mrežama, aludirajući na kraju na Nikolu Jokića.

Foto: . EPA-EFE/JASON SZENES

Votson, koji je bio 30. pik na draftu je javno rekao da ga je Durent „uzeo pod svoje“, a veterani Džordan i Grin su jako dobri Durentovi prijatelji.

Najveći problem sa dovođenjem Durenta biće njegov ogroman ugovr koji neće biti lako uklopiti u budžet uz nedavno potpisani supermaks Nikole Jokića na 270 miliona za pet godina.

Nije isključeno da Durent sam zahteva trejd, ali pitanje je šta bi Denver mogao da ponudi njemu i Bruklinu.

BONUS VIDEO Trenutak kad je nestalo struje u Čairu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare