Frka u Subotici, Jokićeva štala suspendovana na pola godine

Košarka 30. jun. 202110:59 > 11:12
Podeli:
Foto: Printscreen Youtube / RTS

Dok se najbolji košarkaš na svetu Nikola Jokić odmara sa porodicom u Crnoj Gori, sa severa Srbije mu stižu loše vesti.

Štala „Drim kečer“ u njegovom vlasništvu suspendovana je na pola godine iz učešća u trkama koje organizuje Konjički klub Bačka.

PROČITAJTE JOŠ:

Ova odluka doneta je zbog incidenta u kojima su učestvovali ljudi iz štale „Drim kečer“, kojima se nije svidela odluka sudije da grlo iz ove štale Ejmi Del Duomo premeste na treće mesto.

Fizički su napali službeno lice u počasnoj tribini subotičkog hipodroma, pa se zabrana učešća odnosi na sva grla štale „Drim kečer“.

Ejmi Del Duomo je pobedila u trci pod nazivom „Subotička milja“, ali su sudije procenile da je taj konj na stazi dugoj 1,6 kilometara menjala pravac i ometala druga grla.

Za pobednika je proglašeno grlo Fidago U.R. Pošto je Ejmi Del Duomo u vlasništvu Jokićeve štale iz Sombora, došlo je do sukoba, piše SO Info.

Povodom ovog incidenta na četvrtom trkačkom danu u Subotici reagovala je i takmičarska komisija Udruženja za kasački sport Srbije.

Konjičkom klubu Bačka je zbog propusta redarske službe, kao organizatoru, izrečena kazna od 30.000 dinara, jer nije sprečen napad na službeno lice.

Da podsetimo, Jokić je nedavno bio prisutan na trkačkom danu u svom rodnom Somboru, potom i u Pančevu, pa u Subotici, a onda je otišao odmor u Crnu Goru.

Jokić je ove sezone proglašem za MVP-ja NBA lige, ali pošto je odigrao sve utakmice za Denver Nagetse fizički se istrošio pa je zbog toga i trudnoće svoje supruge Natalije izabrao da ne igra za Srbiju ovog leta.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar