Jokić tenička greška Bruklin Nets
Foto: Printscreen Youtube

Nikola Jokić, košarkaš Denver Nagetsa nije bio raspoložen da se vraća na situaciju zbog koje je dobio tehničku grešku tokom utakmice sa Bruklin Netsima.

PROČITAJTE JOŠ:

Denver je imao 21 poen prednosti pred kraj druge četvrtine, ali je izgubio 125:119, a Jokić je probao da objasni šta se desilo u nastavku.

„Izašli su vrlo agresivno, pogađali su šuteve, talentovan su tim i igrali su stvarno dobro i imali su mnogo igrača koji su pogađali. Talentovani su“, rekao je Jokić.

On je prilikom poslednja dva šuta bio vidno iznerviran, sudije su mu dale tehničku grešku, čime je overen poraz Nagetsa. Somborac je meč završio sa 29 poena, sedam skokova i šest asistencija.

„Nemam komentar na to, sledeće pitanje“, kratko je kazao srpski centar.

Objasnio je i šta je potrebno Denveru u poslednje četiri utakmice regularnog dela sezone.

„Mislim da nam treba još jedna pobeda da bismo obezbedili prednost domaćeg terena i to je glavni cilj. Treba nam dobar momentum pred ulaz u plej-of, samo da igramo dobro znate“.

Takođe, osvrnuo se i na ritam u kom je zbog povreda saigrača poput Džamala Mareja, Montea Morisa ili Vila Bartona morao sam da vuče ekipu.

„Ovo je iscrpljujuća sezona jer je raspored tesan. Sad imamo dva slobodna dana i nema mnogo vremena, ali tako je svima, ne samo nama. Tu su i povrede. Kad imate povrede i tesan raspored, igrači propuštaju više utakmica i teško je. Kao što rekoh, tako je svima“, rekao je Jokić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar