Foto: Tanjug/AP Photo/Joe Mahoney

Bliži se početak nove NBA sezone, a jedan od najboljih igrača Nagetsa, Majkl Porer Junior je govorio o svom prvom susretu sa Jokićem.

PROČITAJTE JOŠ

Porter je bio najavljivan kao veliki talentat tokom srednje škole, ali je zbog problema sa leđima propustio koledž sezonu i u NBA ligu ušao sa mnogo upitnika zbog povreda.

On se prisetio kako je izgledao prvi trening sa Jokićem.

„Kada sam upoznao Jokića on je bio debeo. Sećam se da sam ga video u teretani kada sam tek došao u Denver i na prvom treningu me je nadskočio i uzeo mi nekoliko skokova pa sam shvatio da se radi o dobrom igraču. Nisam stvarno znao mnogo o Jokiću jer nisam ni gledao Denver. Kada je na red došao trening kamp gledao sam Jokića sve više. On je bio lošiji od Mejsona Plamlija i nije bilo jasno zašto igra pre njega, pa su mi saigrači objasnili da Jokić može da da 40 poena kad god hoće i da samo sačekam da sezona počne“, objasnio je Porter.

On je napravio paralelu između Jokića i Adetokumba, dva poslednja MVP-ija.

„On je za mene jako sličan Janisu i kada ima loš meč on je isti kao kada ima dobar. Ne zanima ga da li je odigrao dobro već će da sedi onako pomalo i arogantno i zbog toga ga baš poštujem, on je ono što jeste, ne misli da je super zvezda“.

BONUS VIDEO Sahrana Dušana Ivkovića na Novom groblju

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare