Foto: Tanjug/AP Photo/Nick Wass

Srpski košarkaš Nikola Jokić opisao je kako je izgledalo veče kada je saznao da je Ol-star starter i analizirao je utakmicu sa Klivlend Kavalirsima.

PROČITAJTE JOŠ:

Denver je u noći između petka i subote savladao Kavalirse sa 120:103, a Jokić je u tom meču upisao tripl-dabl sa 16 poena, deset asistencija i 12 skokova.

Noć ranije su Nagetsi odmarali, ali je Jokić posle deset godina postao prvi igrač Denvera koji je izabran kao starter za Ol-star nakon Karmela Entonija.

„Bilo je zabavno, malo smo jeli srpsku hranu i imali smo veoma dobar dezert. Stvarno je bilo zabavno biti u društvu momaka u tom trenutku, bili su srećni zbog mene i mnogo mi je značilo“, otkrio je Jokić na konferenciji posle Kavsa.

Nikola kaže da mu je bilo drago i što je Džamal Marej ubacio 50 poena, a napomenuo je i da bi bilo lepo kad bi sa njim išao na Ol-star.

„Gledali smo ga i ranije kako je u ritmu, ali danas je bio kao bacač plamena“, kaže Jokić o svom saigraču.

Odgovorio je i na pitanje koliko bi mu značilo da u poenterskom smislu bude malo rasterećen na parketu i da tu ulogu preuzmu još neki igrači.

„To je cilj, dobro je kad imate nekoliko pretnji na parketu, to mnogo znači“, poručio je centar Denvera, koji smatra da bi on lično mogao da napreduje u liderskim sposobnostima i da bude glasniji.

On se u jednom delu konferencije osvnuo i na vest o smrti srpskog kantautora Đorđa Balaševića, rekavši da mu je žao što nije stigao da ga upozna iako ga je mnogo voleo.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar